psk_2

KAKAV PROPUST

Otkriven identitet i cilj maskiranog muškarca koji je izazvao paniku u Dortmundu

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 01.07.2024 10:27
  • Objavljeno 01.07.2024 u 10:27
Bionic
Reading

Utakmicu osmine finala između domaćina Njemačke i Danske nije obilježilo samo nevrijeme, koje je na duže vrijeme prekinulo utakmicu, već i jedan gledatelj koji se u drugom poluvremenu popeo na konstrukciju krova stadiona

Njemačka policija priopćila je kako je čovjek, koji se popeo na krov stadiona dok je u subotu Njemačka igrala protiv Danske, bio potencijalni fotograf i nema dokaza da je namjeravao nekoga ozlijediti.

Na video snimci koja je objavljena na televizijama i društvenim mrežama vidi se maskirani muškarac na gredama na donjoj strani krova BVB Stadiona.

Policija u Dortmundu otkriva kako je riječ o 21-godišnjaku iz obližnjeg grada Osnabrücka i da je pod istragom zbog navodnog ometanja posjeda.

U izvještaju se navodi kako je muškarac nosio opremu za kameru u ruksaku i nije imao opasne predmete i dodaje da je navodno pri ispitivanju rekao kako mu je jedina želja napraviti 'dobre fotografije'.

'Trenutno nema dokaza da je muškarac namjeravao svojim ponašanjem ugroziti gledatelje i igrače', navela je policija.

Nije poznato kako je uspio ući na stadion, a navijačima uglavnom nije dozvoljeno da unesu velike ruksake.

Ovo je posljednji u nizu sigurnosni propusta na prvenstvu. Navijači su mogli prići portugalskoj zvijezdi Cristianu Ronaldu na terenu tražeći selfije.

Osim toga, njemački YouTuber objavio je video na kojem se vidi da je ušao na stadion u Münchenu s lažnom akreditacijom i izašao na teren tijekom ceremonije otvaranja prerušen maskotu odnosno kostim koji je kupio na internetu.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal