ŠTO SE ČEKA?

Realovi navijači zabrinuti; Luka Modrić od danas nije igrač Kraljeva

01.07.2024 u 08:17

Bionic
Reading

Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću s 30. lipnja istekao je ugovor s madridskim Realom

U kolovozu 2012. godine, nakon višetjednih, pomalo i mučnih pregovora s čelnicima Tottenhama, madridski Real uspio je u ipak dovesti Luku Modrića na Santiago Bernabeu.

Trebalo je hrvatskom nogometašu neko vrijeme da se potvrdi na kultnom stadionu, ali onda je krenula njegova serija, te se sada može pohvaliti sa šest naslova u Ligi prvaka, četiri španjolska naslova prvaka, četiri naslova klupskog svjetskog prvaka, četiri Uefina Superkupa... i još mnoštva drugih trofeja.

Naravno, kako je ušao u godine kada se u Realu ništa ne prepušta slučaju, tako je i Modrić posljednjih sezona produživao ugovor godinu po godinu.

Red je tako došao i na ovu. Iako je Luka na početku sezone bio pomalo nezadovoljan skromnijom minutažom nego je očekivao, ipak se kao pravi vojnik kluba stavio na raspolaganje treneru Ancelottiju i svaku priliku koristio do maksimuma.

Navijači su jasno poručili Realovu predsjedniku Perezu da žele Modrića i dalje gledati u dresu Kraljeva, a onda je u svibnju postignut i dogovor da se isti i realizira. Svi važni španjolski mediji objavili su kako je to gotova stvar i da će klub - kada bude vrijeme - to objelodaniti.

No, objave zasad nema. Iako je Modriću sa zadnjim danom lipnja istekao ugovor. Što bi formalno značilo, da je od danas Luka Modrić bez kluba.

Nadamo se samo da je to uistinu tek formalnost, odnosno da se Realov predsjednik fokusirao na utakmice Furije na Euru i da je zaboravio ljudima u klupskom PR-u javiti da objave potpis.

No, dok se to ne dogodi, na stranici Real Madrid France, otkud informacije crpe navijači Kraljeva u Francuskoj, istaknuto je kako Modrić više nije član Reala.