psk_2

NIJE TO OČEKIVAO

Odlični Španjolac ostao u čudu zbog Modrićevog zahtjeva: Što sam napravio...

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 28.06.2024 12:05
  • Objavljeno 28.06.2024 u 12:05
Bionic
Reading

Španjolska nogometna reprezentacija s tri pobjede i maksimalnih devet bodova okončala je prvu fazu na ovogodišnjem Euru. Prije utakmice osmine finala i sraza s Gruzijom (nedjelja, 30. lipnja, 21 sat, Köln) pred novinare Marce sjeo je Nico Williams

Izbornik Furije Luis de la Fuente pokazao je veliku hrabrost i u momčad uveo mlade igrače, poput Laminea Yamala, Pedrija i Nica Williamsa.

I baš je 21-godišnji krilni napadač, inače igrač Athletic Bilbaa bio sugovornik novinara Marce, a u mnoštvu odgovora, dotaknuo se i Luke Modrića.

Naravno, nama je to bio podsjetnik na poraz od 3:0, ali i još jednom potvrda Modrićeve veličine. Ne samo igračke, već i ljudske, jer ovim je potezom pokazao koliko cijeni mladog nogometaša.

Pitali su Williamsa s kime je mijenjao dres.

'Mijenjao sam s Modrićem. Bio sam iznenađen. Došao mi je jedan djelatnik iz Hrvatske i rekao mi da Modrić želi moj dres. Nisam to očekivao i ostao sam razmišljati i pitati se što sam napravio za ovo, da me igrači poput Modrića prepoznaju. Vrlo brzo sam otišao iz jedne krajnosti u drugu. Na kraju krajeva, to vas ispunjava ponosom i ono što ja moram učiniti je nastaviti ovako raditi'.

  • +23
Euro 2024, 1. kolo: Španjolska - Hrvatska Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal