POČETAK SEZONE!

Evo gdje i kada gledati današnje europske nastupe Rijeke, Osijeka i Hajduka

25.07.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Rijeka, Osijek i Hajduk danas kreću u novu sezonu. Pred hrvatskim klubovima su utakmice drugog pretkola Europske lige (Rijeka), odnosno Konferencijske lige (Osijek, Hajduk)...

Nakon priprema i pripremnih susreta stiglo je vrijeme za utakmice velikog značenja. Tri hrvatska kluba sanjaju o plasmanu u grupnu fazu natjecanja.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rijeka je prošlu sezonu SuperSport HNL-a završila na drugom mjestu, iza prvaka Dinama, te nastupa u kvalifikacijama za Europsku ligu, u kojima im je prva prepreka rumunjski drugoligaš Corvinul.

EKSKLUZIVNO

Pao je gol? Pogledajte ga odmah na tportalu!

Golove, prilike, dvojbene situacije, provjere VAR-om i sve zanimljive detalje s utakmica Rijeke, Osijeka i Hajduka, koje su na rasporedu u četvrtak 25. srpnja, pogledajte neposredno nakon što su se dogodili samo na tportalu!

Prvi susret Riječani igraju u gostima danas s početkom u 19 sati. Utakmicu možete pratiti na MAXSportu 1 (MAXtv) te putem streama ekskluzivno samo na tportalu!

Osijek u europski pohod kreće na Opus Areni te će u 2. pretkolu Konferencijske lige dočekati estonsku Levadiju. Ova utakmica počinje u 20 sati i možete je pratiti na MAXSportu 2 (MAXtv) te također ekskluzivno putem streama samo na tportalu!

Hajduk također nastupa u kvalifikacijama Konferencijske lige, a u prvoj utakmici drugog pretkola na Poljudu dočekuje HB Torshavn s Farskih otoka. Ovaj susret, koji počinje u 21 sat, prenosit će MAXSport 1, MAXtv.