SAMO NA MAXTV-U

Evo gdje i kako gledati veliki sudar Milana i Barce!

22.10.2013 u 14:24

Bionic
Reading

Novo kolo Lige prvaka donosi ponovo vrlo atraktivne dvoboje, među kojima u utorak prednjače sudari Milana i Barcelone, te Arsenala i Borussije u Londonu. Ekskluzivno golove uživo gledajte na tportalu, a same utakmice možete gledati na nekoliko načina

U novom kolu Lige prvaka nedvojbeno ćemo opet imati priliku gledati najkvalitetniji europski nogomet, a biti će se teško odlučiti koju utakmicu pratiti, pogotovo u utorak. Tada na teren izlaze Milan i Barcelona, dva legendarna kluba Europe, te Arsenal i Borussija, aktualna vodeća momčad Premier lige te drugoplasirana ekipa Bundeslige, te aktualni europski viceprvak.

U dvoboju Barcelone i Milana, dvaju ekipa koje su kombinirano osvojile jedanaest europskih naslova, očekuje se povratak u prvu momčad Lea Messija, bez kojeg Barca nije uspjela preko vikenda postići pogodak kod Osasune, pa su tako ispustili prve bodove u prvenstvu. Milan nije idealno krenuo u sezonu, osvojili su samo jedanaest bodova u prvih osam kola, a i u Ligi prvaka nisu igrački bili bolji niti u jednoj utakmici dosad, iako su sakupili četiri boda. Ujedno, ovo je i uzvrat prošlogodišnjeg dvoboja osmine finala, kada je Milan na zanimljivom travnjaku došao do pobjede 2:0, samo da bi u uzvratu bio poražen s 4:0 na Camp Nou.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Borussia putuje u London gdje na Emiratesu neće imati Kloppa na klupi, pošto ovaj mora odraditi crveni karton iz Napulja. Van očekivanja mnogih, Arsenal zasad drži prvo mjesto prvenstvene ljestvice, a i dosad su u Ligi prvaka pobijedili u oba dvoboja, protiv Marseillea i Napolija. Borussija je za vikend slavila protiv Hannovera, a u Londonu će tražiti bodove koji bi im trebali pomoći kako bi došli do barem druge pozicije na ljestvici. Ozil, Cazorla i Wilshere s jedne strane, te Reus, Mhitarjan i Lewandowski s druge, morali bi garantirati pravu utakmicu s mnoštvom prilika i kvalitetnih poteza.

Osim velikih derbija, na terenu ćemo moći vidjeti i hrvatske igrače, vjerojatno sve redom u srijedu. Tada Srna i Eduardo i njihov Šahtar dolaze u goste trećoj momčadi Bundeslige, Bayeru iz Leverkusena. Šahtar je dosad pobijedio u San Sebastijanu i remizirao s Unitedom, dok su Nijemci poraženi u Manchesteru te pobijedili Sociedad pogotokom u posljednjim minutama 2:1 kod kuće.

Ako je vjerovati vijestima iz njemačkih medija, Mario Mandžukić neće započeti utakmicu protiv Victorije Plzen, iako je u subotu ponovo odigrao dobru partiju i bio strijelac protiv Mainza u pobijedi Bayerna 4:1. Također, očekuje se da ćemo vidjeti Luku Modrića u dresu madridskog Reala, koji u srijedu dočekuje Juventus.

DVOBOJI 3. KOLA LIGE PRVAKA

Utorak, 23.10. 2013.:
Marseille – Napoli, Arenasport 4
Arsenal - Borussia D., Arenasport 3
Schalke – Chelsea, Arenasport 2
Milan – Barcelona, Arenasport 1

Srijeda, 24.10. 2013.:
CSKA - Manchester City, 18:00, Arenasport 3
Bayern – Plzen, Arenasport 4
Leverkusen – Shakhtar, Arenasport 3
Benfica – Olympiacos, Arensport 2
Manchester Utd. - Real S., Arenasport 1