TRI ISKLJUČENJA

Evo kojim riječima i gestama su Riječani vrijeđali suca

21.11.2016 u 13:08

Bionic
Reading

U 16. kolu MAXtv Prve lige u Koprivnici su Slaven Belupo i Rijeka odigrali 0:0, a utakmicu su obilježila i tri isključenja s gostujuće strane

Sudac Andrej Burilo isključio je čak tri člana momčadi s Kantride, zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea u 81. minuti, pomoćnog trenera Luku Brkljaču u 88., a igrač Franko Andrijašević pocrvenio je poslije susreta.

Bit će posla za Disciplinsku komisiju HNS-a koja je dobila zapisnik od delegata u kojem je navedeno kako je Franko Andrijašević nakon završetka utakmice došao do suigrača kojima je vikao 'Ostavi smrada jednog na miru'.

Objašnjenje za isključenje Mancea je da je on udaljen s klupe zbog učestalog prigovaranja na sudačke odluke, da je tijekom utakmice dvaput opomenut od strane četvrtog suca te da je nakon izlaska iz tehničkog prostora gestikuliranjem ruku u visini glave pokazao sucu utakmice kako nije normalan.

Što se tiče Brkljače on je isključen zato što je prvom pomoćnom sucu kod korner zastavice poručio: Što nas zajeba..., prekinite nas jeb...'