Zabava za svakoga

FAVBET fan zona na utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka između Dinama i Qarabaga

21.08.2024 u 12:26

Bionic
Reading

U utorak, 20. kolovoza, na stadionu Maksimir u Zagrebu održana je odlučujuća kvalifikacijska utakmica za Ligu prvaka u kojoj su zaigrali GNK Dinamo Zagreb i azerbejdžanski klub Qarabag. Dinamo je ovom pobjedom korak bliže na svom putu ka ulasku u jedan od najvećih i najznačajnijih nogometnih turnira Europe

Povodom ovog uzbudljivog događaja, a u znak podrške omiljenoj momčadi i stvaranja nezaboravne atmosfere za sve navijače, FAVBET je organizirao svoju već poznatu fan zonu. Fan zona navijače je ugostila na Maksimirskoj cesti uz ticket point podno zapadnog dijela stadiona, te je bila otvorena za sve navijače od 17 do 21 sat, odnosno do samog početka ovog uzbudljivog susreta.

Zabava za svakoga

FAVBET je ponudio raznovrsne interaktivne igre i aktivnosti za sve posjetitelje fan zone, a zabavni program između ostalog uključivao je i nogometni pikado, Subsoccer, Теqball, Cornhole, zračni hokej te ljudski stolni nogomet. A upravo ove aktivnosti pružile su navijačima pozitivnu energiju pred utakmicu, ali i priliku da veselo provedu vrijeme u društvu ostalih ljubitelja zagrebačkog kluba.

FAVBET je treći put ovog ljeta organizirao zabavni događaj za navijače momčadi čiji je sponzor. Prethodno su slične fan zone održane na prijateljskoj utakmici Dinama i ukrajinskog kluba Šahtar Doneck te na utakmici HNL-a između Lokomotive i Hajduka.

Uzvratna utakmica Dinama i Qarabaga zaigrat će se 28. kolovoza u Azerbejdžanu. Navijači se nadaju pobjedi i sjajnom nastupu svoje momčadi koja se bori za mjesto u grupnoj fazi Lige prvaka.

FAVBET poziva sve da se i u budućnosti pridruže prazničnoj atmosferi, uživaju u nogometu i podrže momčad na putu do pobjede!

FAVBET je međunarodna tvrtka s ukrajinskim korijenima, čiji je cilj ujediniti ljude kroz sport i pojačati emocije ljubiteljima sporta. U Hrvatskoj FAVBET podržava lokalni sport i razvija regulirano tržište igara na sreću implementirajući međunarodne standarde odgovornog igranja na svojim online platformama i u offline kladionicama.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.