POHVALE RIVALA

'Federer je ponovo dokazao svoju veličinu!'

24.12.2012 u 17:02

Bionic
Reading

Španjolski tenisač Rafael Nadal izjavio je kako sjajni rezultati Rogera Federera u 2012. godini njega nisu nimalo iznenadili.

Govoreći za Sport360° samo četiri dana prije svojeg dugoočekivanog povratka na ekshibiciji u Abu Dhabiju, Nadal je rekao kako se oduvijek protivio onima koji su otpisivali velikog Švicarca, da bi ovaj osvojio ukupno šest naslova u minuloj sezoni, između ostalih i na Wimbledonu, te se nakratko vratio svjetski broj 1.

'Roger je igrao ponovo sjajno ove sezone. Nikad nisam u to sumnjao i uvijek sam se protivio ljudima koji su govorili da je gotov proteklih godina. On je veliki šampion i ponovo je to dokazao. Nadam se da je ispred njega još puno sjajnih mečeva,' rekao je Nadal, dodavši kako se jako veseli povratku na terene po oporavku od ozljede koljena.

'Definitivno sam vrlo uzbuđen zbog toga. Siguran sam da će publika u Abu Dhabiju, kao i uvijek, vidjeti kako dajem sve od sebe. Ne znam kakva će biti moja izvedba jer nisam igrao nekoliko mjeseci i stoga sam izvan ritma, ali vidjet ćemo.'