SLIJEDI DERBI

Gattuso zagolicao maštu navijačima: Pričalo se samo o prodaji, ali nešto se promijenilo

30.08.2024 u 13:38

Bionic
Reading

Hajdukov trener najavio je derbi 5. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Osijeka na Poljudu (subota, 20.45, MAXSport1, MAXtv)

Hajduk u subotu na Poljudu igra derbi protiv Osijeka (20.45, MAXSport1, MAXtv), a utakmicu je najavio trener Gennaro Gattuso.

'Prije dva tjedna se pričalo samo o prodaji, ali sada govorimo i da bi netko mogao doći. Nema smisla govoriti o novim igračima dok ih još nema. Na predsjedniku kluba i sportskom direktoru Nikoli Kaliniću je da o tome razmišljaju', kazao je.

'Rekao sam da mi trebaju pojačanja, a dobio sam odgovor da ne računam na njih jer nemamo novca. To sam prihvatio, ali situacija se promijenila, pa sad možemo pričati o novim igračima. Emira Sahitija nema jer je otišao u HSV, ali Rokas Pukštas maksimalno trenira s nama', dodao je.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Dodao je kako smatra da Osijek igra puno bolje nego što broj bodova sugerira:

'Imamo lažni poredak na tablici; Osijek ne zaslužuje biti tako nisko. Nezasluženo je izgubio neke utakmice. Oni vole igrati i nadmetati se, uglavnom imaju i veliku količinu posjeda. Moramo biti na razini, idemo odigrati veliku utakmicu. Uostalom, mi uvijek igramo na pobjedu. Ali to je jednostavno reći, puno teže i ostvariti.'

  • +19
Istra 1961 - Hajduk (25.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Kratko se osvrnuo i na stanje s ozljedama u kadru:

'Neće biti Bambe, Šarlije ni Brajkovića. Niko Sigur se vraća u momčad, kao i Yassine Benrahou i Leon Dajaku. Ovi potonji nisu konkurirali u posljednja tri mjeseca. Kad sam došao u klub, bili su na listi igrača koji žele otići. Sada treniraju maksimalno s momčadi; to su igrači koji vrijede, ali nitko nije ponudio uvjete koje bismo prihvatili za njihovu prodaju pa su ostali u klubu.'

Standings provided by Sofascore