CEDEVITA BASKET TOUR 2014

General Vasilije Mitu u Zagrebu prema obrani titule

18.06.2014 u 14:00

Bionic
Reading

Treći turnir sezone CEDEVITA BASKET TOURA 3x3 održao se ove subote na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu. Nakon kvalifikacijskih utakmica u skupinama u prvom polufinalu su igrali Klošari kao prvoplasirani iz grupe A i Kraljice noći kao drugoplasirani iz grupe B.

Zaslužena pobjeda Klošara (Marin Grmača, Marko Nemec, Matija Maljić, Luka Cindrić) koji su nastavili odličnim igrama iz grupe i rezultatom 15:11 ušli u finale. Drugo polufinale donijelo nam je fantastičnu utakmicu starih poznanika iz prijašnjih sezona. Gumi defekt (Ante Matijević, Marko Hrabar, Miro Zadro, Ivan Cukrov) je sjajno otvorio utakmicu i održavao prednost od nekoliko poena do samog kraja utakmice.

Karakterni i iskusni GVM (Igor Musulin, Ivan Kovačević, Ivica Cvitanović) koji brani prošle godine osvojenu titulu prvaka Hrvatske vraća se u utakmicu sjajnom igrom Musulina koji u zadnjoj sekundi tricom sa 9 metara odvodi utakmicu u produžetak.

Na kraju 15:14 slavlje GVM i velika tuga za propuštenom prilikom kod Gumi defekta. U finalu je bolji od Klošara bio GVM i rezultatom 15:8 rutinirano priveo utakmicu kraju za titulu pobjednika Zagreba i 200 bodova u ukupnom poretku regije Sjever. Nakon turnira u Osijeku slijede nam Sisak 28.06. i Karlovac 5.07. na kojima ćemo saznati sudionike Mastersa u Rijeci iz regije Sjever.

Više informacija OVDJE