majstor ostaje majstor

Golčinom s 30 metara 'kupio' je navijače i najavio sjajnu sezonu

14.07.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Wayne Rooney (31) u povratničkom je debiju za momčad Evertona pokazao da još nije na otpis. Momčad je na pripremama u Africi, a Rooney je na 'crnom kontinentu' zablistao sjajnim golom...

Everton je u Dar es Salaamu, glavnom gradu Tanzanije, odigrao pripremnu utakmicu s kenijskim Gor Mahiom. Realno, nije to protivnik dostojan jakog engleskog prvoligaša, no pripreme su tek započele, 'gooniesi' su se tek okupili i očekivanja nisu bila velika.

S nestrpljenjem se tek iščekivao povratnički debi Waynea Rooneya koji se nakon 13 godina vratio u klub iz kojeg je i ponikao. Navijačima Evertona koji su 'potegnuli' do Afrike isplatilo se. Igrala se 34. minuta utakmice, Rooney je dobio loptu na nekih 30-tak metara od protivničkog gola, napravio je korak i opalio.

Autor: youtube

Golman Gor Mahie bio je nemoćan, stajao je na petercu i savršeni Rooneyev šut završio je pod prečkom. Kao u najboljim danima! Najbolji strijelac Manchester Uniteda i engleske reprezentacije svih vremena vratio se nakon razočaravajuće prošle sezone i svima pokazao da će biti veliko pojačanje.

Sigurno je da Rooney sad ima još i više želje i motiva, nova će sezona u engleskom prvenstvu biti zanimljiva. Ako Rooney bude pravi, moglo bi tu biti baš svega...

Utakmica s Gor Mahiom? Everton je na kraju slavio 2:1...