ždrijeb kl

Hajduk i Osijek doznali moguće protivnike u 3. pretkolu Konferencijske lige

22.07.2024 u 13:34

Bionic
Reading

U švicarskom Nyonu se održao ždrijeb 3. pretkola Konferencijske lige u kojem su Hajduk i Osijek doznali potencijalne protivnike ako prođu svoje suparnike u 2. pretkolu

Hajduk u 2. pretkolu Konferencijske lige dočekuje HB Torshavn s Farskih otoka (21 sat, MAXSport1, MAXtv) dok Osijek igra protiv estonske Levadije (20 sati, MAXSport, MAXtv).

Ždrijebom je odlučeno da će Hajduk u 3. pretkolu Konferencijske lige, ako prođe HB Torshavn s Farskih otoka, igrati protiv poraženog iz utakmice Ružomberok (Slovačka) - Trabzonspor (Turska)!

Osijek će u 3. pretkolu, ako prođe estonsku Levadiju, igrati protiv pobjednika susreta Zira (Azerbajdžan) - DAC 1904 Dunajska Streda (Slovačka)!

Prve utakmica 3. pretkola Konferencijske igraju se 8. kolovoza, a uzvrat je tjedan dana kasnije, 15. kolovoza. Osijek bi bio u prvoj utakmici domaćin, dok bi Hajduk prvo gostovao.

Ako ispadnu od rumunjskog Corvinula u 2. pretkolu Europske lige, nogometaši Rijeke nastavit će svoj europski put u 3. pretkolu Konferencijske lige. U tom slučaju protivnik će im biti ili moldavski Milsami ili kazahstanska Astana. Još ranije je određeno kako će Rijeka ako izbaci Corvinul u 3. pretkolu Europske lige igrati protiv boljeg iz ogleda moldavskog Šerifa i švedskog Elfsborga.