DERBI PREMA RASPOREDU

Hajduk nije želio igrati protiv Rijeke, zahtjev mu je odbijen!

19.07.2013 u 17:43

Bionic
Reading

Postojala je mogućnost da derbi drugog kola MAXtv Prve lige između Hajduka i Rijeke bude odgođen, ali to se nije dogodilo

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete uživo pratiti na kanalima Arenasport ili putem PPV usluge, a ako niste korisnik MAXtv-a, utakmicu možete pogledati i preko 'pay per view' online servisa match.tportal.hr. Ako ste korisnik community portala Tribina.hr, utakmice možete gledati ako na vrijeme osigurate svoju ulaznicu.

Poljud je pod navalom termina i nogomet je ovoga vikenda zamalo morao ustuknuti pred glazbom. Naime, nakon nedavnog rave partyja koji je travnjak Poljuda ostavio u očajnom stanju, Splićani i njihovi gosti u utorak će moći uživati u koncertnom spektaklu legendarnog Rogera Watersa, što je dovelo pod znak pitanja odigravanje jadranskog derbija (nedjelja, 19 sati).

Hajduk je zatražio odgodu utakmice s Rijekom, najvjerojatnije zbog niza sigurnosnih problema s kojima su suočeni jer su već postavljene čelične konstrukcije za koncert, ali 'bili' nisu naišli na razumijevanje ostatka lige.

Većina klubova je odbila zahtjev Splićana, pa će se tako najzanimljivija utakmica drugog kola MAXtv Prve lige igrati ovog vikenda.

2. kolo
1. OSIJEK – LOKOMOTIVA (ponedjeljak 20.15 sati, Arenasport1)
2. SL.BELUPO – HR. DRAGOVOLJAC (subota 19 sati, Arenasport3)
3. ISTRA 1961 – SPLIT (subota 21 sat, Arenasport3)
4. HAJDUK – RIJEKA (nedjelja 19 sati, Arenasport3)
5. DINAMO – ZADAR (petak, 20.15 sati, Arenasport1)

3. kolo
1. ZADAR – OSIJEK
2. RIJEKA – DINAMO
3. SPLIT – HAJDUK
4. HR.DRAGOVOLJAC – ISTRA 1961
5.LOKOMOTIVA – SL. BELUPO

4. kolo
1. OSIJEK – SL.BELUPO
2. ISTRA 1961 – LOKOMOTIVA
3. HAJDUK – HR.DRAGOV.
4. DINAMO – SPLIT
5. ZADAR – RIJEKA