anketa tportala

Hajduk prvak? Evo što o tome, ali i mladom Durdovu misli Mario Carević

07.10.2024 u 15:32

Bionic
Reading

Mario Carević je dijete Hajduka koje je kao trener vratilo Šibenik u SuperSport HNL.

Mario Carević je dijete Hajduka koje je kao trener vratilo Šibenik u SuperSport HNL. Uoči susreta 9. kola između dva 'njegova' kluba je bio jasan:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Što se tiče Hajduka, u njemu sam proveo skoro 20 godina. To je moj klub, on me odgojio. Što ću kriti svoj identitet? Ali sada sam u profesionalnoj ulozi, godinama se borim kako bih ušao u prvu ligu. Ovo mi je izazov. Sada sam trener Šibenika i fokusiran sam da izvučem maksimum i da skupljamo bodove. Volio bih da nema tenzija, nije mi prirodno da je takav animozitet između dva dalmatinska grada i kluba. Međutim, kao pojedinac ne mogu utjecati na to. U moje vrijeme, koliko se sjećam, nije bilo tako. Žao mi je što je tako. Svi bismo trebali smirivati tenzije', rekao je trener Šibenika koji je nakon poraza 0:4 na Poljudu odgovorio na pitanje može li Hajduk osvojiti naslov prvaka?

  • +30
Hajduk - Šibenik (6.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

'Mislim da može. Hajduk je baš bio dobar. Bili su brzi u pasu, a ja sam mislio da ćemo moći malo prodisati, ali kad ti stanu na loptu. Livaja, Dajaku, Rakitić, Krovinović.. Jednostavno znaju odigrati na malom prostoru s loptom.

Posebno se osvrnuo na igru 16-godišnjeg Bruna Durdova:

'Mali je iznimno talentiran i na dobrom putu da napravi veliku karijeru. Kod njegovog gola moja trojica igrača su bila blizu, bez bloka. Ljut sam zbog toga', rekao je Carević.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore