IZBORNIK

Olić o nepozivanju Durdova u mladu reprezentaciju: Iz mog iskustva...

07.10.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Pred mladom hrvatskom nogometnom reprezentacijom do 21 godine su dvije važne utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025.

Izabranici Ivice Olića obje će utakmice igrati u Koprivnici – protiv Andore 11. listopada, te četiri dana kasnije protiv Grčke. S četiri boda iz ta dva susreta, hrvatska mlada reprezentacija trebala bi osigurati prolazak na završni turnir.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Olić za sada nije posegnuo za uslugama hajdukovca Bruna Durdova. Evo što je rekao na tu temu:

"Sigurno je interesantan. Sjajna budućnost je pred njim. Ne sumnjam da će jednom doći k nama, pa i u A reprezentaciju. Radujemo se svakom mladom igraču. Pred njim je da nastavi raditi ovako, težak je to put, ništa ne ide preko noći. Dosad je odradio par utakmica. Iz mog iskustva rekao bih da mu se ne smije stavljati teret A i U-21 reprezentacije. Nastavi li ovako igrati, dobit će pozive', izjavio je Olić.

  • +30
Hajduk - Šibenik (6.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Zvijezda Hajduka Ivan Rakitić nedavno je priznao da je zvao Olića i skrenuo pozornost na neke mlade igrače Hajduka, među njima je i Durdov.

'Zvao sam bivšeg kolegu, Ivicu Olića, sada kada je izbornik U21 i rekao mu da mi mora zvati ove moje jer su fantastični. Spomenut ću Prpića, Juraka, Hrgovića, Durdova, Biuka...', rekao je Rakitić.

Standings provided by Sofascore