uspješna večer

Hajdukov junak otkrio što je Gattuso rekao igračima na poluvremenu

02.08.2024 u 08:22

Bionic
Reading

Vratar Ivan Lučić uspio je očuvati Hajdukovu mrežu netaknutom na Farskim otocima, osiguravši rezultat 0:0, iako njegova momčad nije uspjela pronaći put do protivničkog gola.

Lučić o utakmici i očuvanoj mreži:

'Uvijek kažem kada te ne ide i ne možeš zabiti gol, ne trebaš ga primiti. Iskreno, ovo nije bila naša najbolja utakmica, ali apsolutno nam je bilo dosta. Imali smo prednost 2:0 i zadovoljni smo ukupnim rezultatom,' rekao je Lučić u mixed zoni nakon susreta.

Torshavn iznenadio s više prilika nego očekivano:

'Ušao sam u utakmicu spreman da se takvo nešto može dogoditi, na njihovom terenu, na umjetnoj travi na kojoj nisam igrao deset godina. Znao sam da će biti teško, još su i drugačije vremenske prilike,' dodao je Lučić.

Utjecaj promjene terena i vremenskih uvjeta na igru Hajduka:

'Mislim da je to dosta utjecalo. Ako igraš na 20 stupnjeva manjoj temperaturi i na umjetnoj podlozi, to dosta utječe. No, izdržali smo. Stajali smo dosta dobro,' rekao je Lučić.

Lučić o trenerovim uputama na poluvremenu:

'Treba se sjetiti...' našalio se Lučić. 'Ne mogu reći da je bilo nešto ozbiljno, rekao je da nastavimo s našom idejom, da guramo dalje. Nije previše govorio.'

Lučić o dolasku Ivana Rakitića:

'Za mene je to lijepo i zbog toga što imam s kim malo govoriti njemački jezik,' našalio se Lučić. 'Naravno, kada dođe takav igrač koji je među top 15-20 igrača na svojoj poziciji ikada, to je čudo da možemo dijeliti s njim svlačionicu. S vremenom ćemo s njim dosta napredovati,' kazao je Lučić.

Hajduk protiv slovačkog Ružomberoka u trećem pretkolu Konferencijske lige:

'Za sedam dana slijedi nam slovački Ružomberok u trećem pretkolu Konferencijske lige. Ne mogu reći da ih poznajem ili nekoga iz tog kluba, teško mi je govoriti o njima.'

SuperSport HNL utakmica protiv Slaven Belupa:

'U nedjelju počinje SuperSport HNL, a na Poljud stiže Slaven Belupo. Prva utakmica i vjerojatno put Poljud. Znamo što svi očekuju od nas, i mi isto. Idemo punim gasom,' najavio je Lučić.