BLAMAŽA NEDODIRLJIVIH

Hajdukov udarni sastav do 3:3 protiv trećeligaša

18.02.2010 u 19:52

Bionic
Reading

Struka, vodstvo kluba i navijači su razočarani pristupom i remijem protiv trećeligaša iz Biograda. Za razliku od pričuva koje su u srijedu razvalile Glavice, udarna jedanaestorica propisno su se osramotila

Ako su ga 'standardne alternacije' pobjedom u srijedu protiv Glavica 6:1 zadovoljile, Špaco Poklepović sigurno nije presretan remijem 3:3 njegove 'standardne' postave protiv trećeligaša Primorca iz Biograda.

'Igra prikazana na utakmici u Biogradu upozorenje je svima koji su nastupili. Dosadašnja startna postava postala je vrlo upitna i moram najaviti da će ubrzo doživjeti promjene', kazao je nakon utakmice nezadovoljni Poklepović i dodao kako njegova obrana nije smjela tako lako primiti tri pogotka, dok su neke izrazite prigode igrači poput Ibričića i Ahmada Sharbinija morali realizirati.

'Bio je težak teren, no nema opravdanja, trebali smo dobiti utakmicu. Žao mi je zbog toga', kazao je Anas Sharbini.

Pred oko 1.000 gledatelja Hajduk je poveo preko Ahmada Sharbinija, a bijeli su nakon izjednačenja Zoričića ponovno poveli golom Tomasova u 62. minuti. Na 2:2 poravnao je Kulačić s bijele točke, da bi Ibričić doveo Hajduk do trećeg vodstva na utakmici u 82. minuti. No Ibričić je ubrzo nakon postignutog pogotka isključen zbog drugog žutog kartona, a domaće je s igračem više do remija u 84. minuti doveo Batista.

Hajdukova nominalno prva momčad još jednom je razočarala svoje navijače, a svoje viđenje onoga što je mogao zaključiti nakon dva pripremna susreta trener Poklepović je obećao podijeliti s novinarima u petak ujutro. Hajduk će u nedjelju ponovo gostovati na zadarskom području, na generalnoj probi uoči početka prvenstva odmjerit će snage protiv Zadra u 15 sati.