'BILI' U SPLITU

Hajdukovci se vratili iz Turske, slijedi odmor

08.02.2011 u 19:26

Bionic
Reading

Splićani su u utorak uspješno okončali drugi dio priprema u Antalyji i vratili se kući, gdje će, uz slavljeničku utakmicu s praškom Slavijom, odigrati još četiri prijateljske utakmice do početka prvenstva

Zrakoplov Croatia airlinesa s momčadi Hajduka sletio je u utorak u 17.30 u splitsku zračnu luku u Resniku. Splićani su se vratili kućama nakon, po mišljenju stručnog stožera, uspješno odrađenih priprema u Turskoj.

Bijeli su u Antalyji odigrali četiri utakmice, tri su okončane identičnim rezultatom 1:1 (Austrija Beč, Dinamo Bukurešt i Lech Poznan), dok su u susret s kijevskim Obolonom Splićani slavili 3:2.

Trener Goran Vučević odobrio je igračima dva slobodna dana (utorak i srijeda), prvi trening zakazao je za četvrtak ujutro na Poljudu, a popodne, u 17.00 sati momčad će zaigrati protiv drugoligaša Dugopolja u Dugopolju.

Potom slijedi rođendanska proslava, tijekom koje će, uz brojne svečanosti i prijeme, Hajduk u nedjelju ugostiti starog sportskog prijatelja, prašku Slaviju, te redovito zimsko gostovanje u Dubrovniku povodom Sv. Vlahe, ovoga puta malo kasnije, 18. veljače i za kraj prijateljski ogled sa zasad nepoznatim protivnikom na Poljudu 20. veljače.