BIJES PRVAKA

Hamiltonu opet povrijeđen ego; izbacili ga iz kasina zbog...

15.03.2016 u 09:11

Bionic
Reading

Lewis Hamilton ima problema s oblačenjem kada odlazi na mjesta koja imaju strogi dress code pa je tako doživio novu neugodnost

Trostrukom prvaku u Formuli 1 opet je povrijeđen ego zbog njegovog stila. Tako nije mogao okušati sreću u kasinu u Aucklandu na Novom Zelandu. Prema pisanju otočkih medija, Hamilton, koji je prošli tjedan proveo u Parizu na tjednu mode, bio je jako bijesan te je na društvenoj mreži ostavio post.

'Ne idite u Sky City Casino u Aucklandu, tretirali su me kao smeće. Ne mogu vjerovati kako su bili bezobrazni. Najgore iskustvo u kasinu', napisao je Hamilton, ali je kasnije i izbrisao svoj komentar.

Prekasno. Tabloidi su imali dovoljno vremena da ga primijete i iskopaju priču, a navodno su na Hamiltonu sporni bili šešir i sunčane naočale koji nisu dozvoljeni.

Nije to prvi put da Hamilton ima problema s pravilima odijevanja.

Naime, Britanac je prošle godine dobio poziv iz All England Cluba da prisustvuje finalu u muškoj konkurenciji (Đoković – Federer). No nije dobro proučio pravila odijevanja, pojavio se bez sakoa, kravate i cipela odnosno na sebi je imao košulju s cvjetićima i šešir pa ga nisu pustili.