KOLIKO JOŠ?

Hrvati bez milosti prema Ivanu Baliću!

02.10.2014 u 11:12

Bionic
Reading

U sedmom kolu njemačkog rukometnog prvenstva TuS N-Lübbecke svladao je u gostima Balićev Wetzlar 22:28, a junaci u pobjedničkim redovima bili su Hrvati

Drago Vuković bio je sa šest golova drugi strijelac TuS N-Lübbeckea iza Jensa Schöngartha, igrača koji je osam puta zatresao mrežu, ali najveći junak u pobjedničkoj družini bio je fenomenalni hrvatski vratar Nikola Blažičko sa 16 obrana.

S domaće strane Kent Tönnesen je imao osam golova, a hrvatski rukometni čarobnjak Ivano Balić dodao je jedan.

Bez obzira što Wetzlar životari u sredini ljestvice, nekada najbolji rukometaš svijeta prava je zvijezda pa je tako dao opširan intervju za web stranicu Bundeslige.

Balić je pohvalno govorio o snazi Bundeslige, životu u Njemačkoj i ljudima koji ga okružuju, a bilo je govora i o njegovoj budućnosti.

'Produljio sam ugovor za ovu sezonu jer se u Wetzlaru osjećam ugodno privatno i sportski. Već sada mogu reći da je to bila ispravna odluka', rekao je Balić te je na pitanje koji mu dio tijela zadaje najviše problema zbog stalnih napora odgovorio:

'Sve me boli. Za igrača u mojim godinama to je normalno. Nemam trikova za brži oporavak, jedino ljubav prema ovome sportu.'

Koliko još? Balić je 1. travnja proslavio 35 godina.

'Još uvijek ne znam što ću raditi sljedeće sezone. Neću o tome ni razmišljati, potpuno sam koncentriran na našu igru na terenu. Želimo igrati bolje nego prošle sezone - to je naš cilj koji možemo ispuniti', završio je Balić.