FIFA_SP_2018.svg

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU?

Hrvatska nekompletna; evo kojih pet reprezentativaca je propustilo trening!

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening uoči finala Svjetskog prvenstva s Francuskom, ali izbornik Zlatko Dalić nije imao sve igrače na raspolaganju

Poslije novog iscrpljujućeg dvoboja sa Englezima u srijedu, dan kasnije hrvatski reprezentativci su imali slobodno. Ipak, mukotrpan put do finala i tri utakmice koje su otišle u produžetke (dvije do penala) uzele su danak.

Prvi trening u petak propustili su Danijel Subašić, Dejan Lovren, Ivan Perišić, Ivan Strinić i Šime Vrsaljko.

  • +22
Trening Hrvatske uoči finala s Francuskom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Inače, najviše se panike stvorilo zbog Perišića, jer su ga strani mediji prekrižili za finale, ali ta informacija se nije pokazala istinitom pa bi naš ofenzivac trebao biti na raspolaganju za okršaj s Francuskom.

Naime, dio ruskih medija je prenio vijest kako je Perišiću ukazana pomoć u moskovskoj bolnici i kako neće biti spreman za finale. Iz hrvatskog tabora nisu komentirali pisanje Rusa, no Perišić je navodno bio na pregledu magnetskom reznonancom koja je pokazala da nema ozbiljnijih oštećenja na njegovom bedrenom mišiću.

Isto tako ni ostala četvorica nisu upitna pa tako hrvatski izbornik može odahnuti i kao cjelokupna hrvatska javnost. Oni nisu trenirali samo zbog mjera opreza.

Vjeruje se kako bi na treningu u subotu Dalić trebao imati sve igrače te će na njemu donijeti konačnu odluku o prvih 11 koji će se boriti za najcjenjeniji trofej koji postoji u nogometnoj povijesti.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal