KONAČNA ODLUKA

Hrvatska repka ipak na najvećem srpskom stadionu

08.07.2013 u 20:26

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacijski ogled protiv svoga istočnog susjeda ipak će odigrati na stadionu Crvene Zvezde

Nakon nedoumica i previranja unutar srpskog nogometnog saveza iz Beograda je došla službena vijest kako će se rujanski ogled između Srbije i Hrvatske ipak odigrati na stadionu Crvene zvezde.

Takozvana Marakana bilo je prvo rješenje srpske nogometne elite, no zbog problema oko uklanjanja sjedalica za potrebe gradskog derbija u jednom su trenutku Srbi ozbiljno razmišljali o prebacivanju spektakla na stadion Partizana. Ipak, bez dodatnih pojašnjenja srpski je savez priopćio kako će se dvoboj odigrati u ulici Ljutice Bogdana, na Zvezdinom stadionu koji danas prima 53.000 gledatelja.

Dvoboj će biti odigran 6. rujna u 20.45 sati, a iz saveza su priopćili i kako će uskoro objaviti cijene ulaznica za dvoboj u kojemu Srbija hvata posljednji vagon posljednjeg vlaka koji vozi prema SP-u u Brazilu. Hrvatska bi u slučaju (barem) remija gotovo osigurala dodatne kvalifikacije, a susjedima odnijela i teoretsku priliku za nastup na idućem mundijalu.

Snimka jedinog Hrvatskog gostovanja na Zvezdinom stadionu, 0:0 iz ere Ćire Blaževića