Dobitna kombinacija

Huawei je ponosni sponzor ovogodišnjeg izdanja ATP Challenger turnira Zagreb Open

13.06.2024 u 10:50

Bionic
Reading

Dobitna kombinacija vrhunskog tenisa i impresivnih, sportski orijentiranih pametnih uređaja

Huawei je u svakom koraku razvoja svojih pametnih uređaja potpuno predan kreiranju sportski orijentiranih značajki koje svim kategorijama sportaša omogućuju lakše praćenje napretka. Tako je nakon globalnih partnerstva s poznatim ambasadorima kao što su fitness trenerica Pamela Reif i proslavljeni trkač Sir Mo Farah, Huawei lokalno potvrdio svoj sportski duh sponzorirajući ovogodišnji teniski turnir ATP Challenger Zagreb Open koji se odvija u periodu od 3. do 9. lipnja na teniskim terenima na Šalati. Ovo partnerstvo predstavlja važan korak u podršci teniskog sporta u Hrvatskoj te dodatno naglašava predanost tvrtke Huawei u promicanju zdravog i aktivnog načina života.

Kao jedan od sponzora turnira, Huawei je u svojoj fun zoni osigurao niz aktivnosti i izložio svoje najnovije, sportski orijentirane nosive uređaje poput pametnih satova WATCH FIT 3, WATCH GT 4 Green i open ear slušalice FreeClip. Uz njih, svi posjetitelji turnira na Šalati mogu premijerno testirati najnoviji flagship branda Pura 70 Ultra, kao i ranije predstavljeni model iste serije – Pura 70 Pro. Uz izložbeni dio, za sve posjetitelje Huawei zone organizirane su nagradne igre s bogatim nagradnim fondom.

Zagreb Open je nakon dugih 13 godina ponovno vratio vrhunski tenis u hrvatsku metropolu i u snažnoj međunarodnoj konkurenciji vrhunskih tenisača u prvim danima turnira pružio ljubiteljima tenisa priliku da uživaju u uzbudljivim mečevima i vrhunskoj sportskoj atmosferi. Huawei poziva sve ljubitelje sporta da se pridruže i pogledaju mečeve ATP Challenger Zagreb Open i uživaju u vrhunskom tenisu, zabavnim sadržajima i zajedničkom druženju na Huawei fun zoni.

  • +6
Huawei Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Novi proizvodi tvrtke Huawei

HUAWEI WATCH FIT 3, najnoviji predstavnik popularne WATCH FIT serije pametnih satova, dostupan je na lokalnom tržištu u tri boje i po preporučenoj cijeni od 169 do 189 eura, ovisno o modelu.

Dostupan u crnoj i bijeloj boji, HUAWEI Pura 70 Pro dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 eura, a kupiti ga možete već danas kod odabranih Huawei partnera. Pametni sat HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura, dok je cijena HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametnog sata 699 eura.

sve osim nogometa

Učitavanje...