ZLATAN NE RAZMIŠLJA

Ibrahimovićev brutalni start na Lovrenovu glavu

17.12.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Švedski reprezentativac bosanskih korijena, Zlatan Ibrahimović, osim po svojim vanserijskim pogocima, poznat je i po grubim startovima. Najnovija žrtva je Dejan Lovren

Zlatan 'kung fu' Ibrahimović, koji je često znao postizati pogotke upravo u tom stilu, svoju vještinu znao je pokazivati i na suparničkim igračima. Nogom u leđa ili u glavu nije mu bilo strano, a u sinoćnjem derbiju, u kojem je PSG pobijedio Olympique iz Lyona, Ibrahimović je našao novu žrtvu.

A riječ je o našem Dejanu Lovrenu, koji se htio zagraditi, no malo se okliznuo te pao ispred Ibre, koji je pak u lovu na loptu jednostavno nagazio na Lovrenovu glavu.

'Ibrahimović je namjerno nagazio Lovrena i trebao je dobiti crveni karton', ogorčen je bio predsjednik 'lavova' Jean-Michel Aulas.

Predsjednikove riječi potvrdio je i sâm Lovren.

'Mislim da mi je na glavu stao namjerno', rekao je Dejan, ali se osvrnuo i na samu utakmicu.

'Žao nam je zbog poraza jer smo odigrali dobro prvo poluvrijeme. No, to je nogomet. Nismo zabili, a da je Lisandro bio precizniji, utakmica ne bi ovako završila. Izgubili smo, ali možemo hodati uzdignute glave. Bilo je teško, a mislim da postava s petoricom braniča ne mijenja previše na stvari'.