NIMALO BEZAZLENO

Ibru zbog starta na Lovrena čeka saslušanje

17.12.2012 u 17:31

Bionic
Reading

Ne prestaju reakcije na potez Zlatana Ibrahimovića koji je u jednom startu nagazio na glavu hrvatskom braniču Dejanu Lovrenu. Kako stvari stoje, švedski će napadač odgovarati zbog tog poteza

Zlatan Ibrahimović briljantan je nogometaš, no isto tako i osoba s teškim karakterom. Svoju 'crnu' stranu Ibra je pokazao i u derbiju francuskog prvenstva kada je nogom nagazio glavu hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena

Ibrahimović je u jednom duelu oborio 23-godišnjeg braniča Lyona, a potom mu je pri doskoku okrznuo lice i raskrvario ga. Ostalo je visjeti u zraku je li prgavi Šveđanin mogao izbjeći gaženje, odnosno je li namjerno ozlijedio hrvatskog reprezentativca.

I dok se Ibra još nije oglasio po tom pitanju, Lovren je kazao kako zbog starta napadača PSG-a ima glavobolju, predsjednik Lyona Aulas smatra kako je Ibrahimović namjerno stao Lovrenu na glavu.

'Dva ili tri tjedna out zbog ozljede. Stvarno sam ljut', napisao je Lovren na svom Twitter profilu te tako potvrdio da Ibrahimovićev potez nije nimalo bio bezazlen.

Kako god bilo, Ibrahimovića čeka saslušanje pred disciplinskom komisijom gdje će morati objasniti svoj postupak.