POZNAT SASTAV

Ima iznenađenja; ovo je prvih 11 Dinama za Sevillu

18.10.2016 u 08:46

Bionic
Reading

U sklopu trećeg kola nogometne Lige prvaka Dinamo će danas (Arenasport 3, 20.45 sati) na Maksimiru ugostiti Sevillu, a poznato je i kojih će prvih 11 na teren poslati trener hrvatskog prvaka Ivajlo Petev

Pred 'modrima' je novi europski izazov, a prva dva ove sezone nisu dobro prošla, jer je Dinamo uvjerljivo poražen od Lyona i Juventusa.

'Očekuje se teška utakmica, ali tražit ćemo svoju priliku. Bitno je da ne griješimo u fazi obrane. Svi znamo kakva je Sevilla, a na nama je da izađemo na teren i uživamo te tražimo svoju priliku', rekao je Petev koji će u utorak debitirati u elitnom europskom klupskom natjecanju na Dinamovoj klupu.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Lige prvaka možete gledati putem usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) koristeći aplikaciju na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalazite na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Dinamo je u ponedjeljak odradio posljednji trening (20.30) na kojem je strateg hrvatskog prvaka izabrao prvi sastav za Andalužane.

U sustavu 4-2-3-1 na vratima će biti Livaković, zadnja linija je s desna na lijevo Stojanović, Sigali, Benković i Sosa, ispred njih defenzivni veznjaci bit će Pavičić i Jonas, prednji vezni Antolić, na krilima Soudani i Fernandes, a u vrhu napada Hodžić (ili Henriquez).

Ima iznenađenja, kao što se vidi u prvih 11 nema hrvatskog reprezentativca Pivarića kao ni iskusnih Machada, Schildenfelda, najvećeg talenta Ćorića...

'Nadam se da će igrači biti psihološki spremni i iskoristiti svaku priliku. Moramo biti usredotočeni i u fazi obrane i napada. Ako nam to uspije, možemo u ovoj utakmici tražiti svoju šansu. Bit će jako teško, svi to znamo, ali moramo pokazati svoju kvalitetu', poručio je Petev.