RIJEKA VS DINAMO

'Ima li većeg motiva od utakmice sa 'strojem' koji melje'

12.05.2014 u 11:58

Bionic
Reading

Uoči uzvratne utakmice finala Hrvatskog nogometnog kupa i sraza protiv Dinama na Kantridi, konferenciju za novinare održali su trener nogometaša Rijeke Matjaž Kek i igrač Ivan Močinić

Nakon pretposljednjeg meča u MAXtv prvoj ligi i pobjede 5:1 u srazu s Lokomotivom sve misli usmjerene su na utorak u 20 sati i meč pred rasprodanom Kantridom. Prva utakmica završila je pobjedom Rijeke 1:0.

Rijeka - Dinamo, utorak, 13. 5., 20:00, Arenasport 3

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice MAXtv Prve lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Kao trener sam jako zadovoljan da mogu biti trener momčadi koja na kraju sezone ima prilike osvojiti trofej. Nama pozitivan rezultat iz Maksimira daje pozitivnu energiju, ali smo svjesni činjenice u kakvom će raspoloženju Dinamo doći. Igrat ćemo protiv najbolje ekipe u državi. Sa strojem koji 'melje' već devet godina u hrvatskom nogometu. Oni mogu pobijediti svakoga na svakom stadionu u Hrvatskoj, ali stojim iza toga da i Rijeka baš svakog može pobijediti na Kantridi. No što ima bolje od ove utakmice. Jedva je čekam. Ima li većeg motiva?', istaknuo je Matjaž Kek

Hendikep Rijeke bit će suspenzija zbog kartona Ivana Krstanovića i Damira Zlomislića te ozljede Kneževića, Marića, i Maleša. Pod velikim upitnikom su nastupi i Jugovića i Leovca.

'Krstanoviću sve čestitke. Sve što je postigao, postigao je radom. Ali nema ga i ja moram pronaći onoga, ili onu dvojicu koja će raditi pritisak na zadnju liniju Dinama. Kramarića smo čuvali dvije utakmice, ali i dalje ga muči aduktor. Morati ćemo sačekati posljednji trening da znamo na čemu smo', nastavio je Kek.

Na tragu riječi trenera bio je i vezni igrač Ivan Močinić.

'Očekuje nas utakmica u kojoj možemo uživati. Već je nekoliko dana rasprodana Kantrida i privilegija je igrati pred takvom atmosferom. Dinamo će biti opasan jer nema što izgubiti i sigurno će ići svom snagom, ali mi nismo ove sezone izgubili na Kantridi. Nadam se da nećemo ni utorak i da ćemo pred svojim navijačima slaviti trofej', kazao je igrač Rijeke.