TALIJANI U ŠOPINGU

Inter opet kreće po pojačanja u Premiership; evo koje bi 'face' mogle postati suigrači našeg Marcela Brozovića

05.03.2020 u 19:52

Bionic
Reading

Milanski Inter sve više pojačanja traži kod engleskih klubova, a na radaru talijanskog velikana nova su tri nogometaša koja se trenutačno nalaze u Premiershipu

Inter od 2010. čeka na naslov talijanskog prvaka (tada je osvojen i Kup te Liga prvaka) pa je u zadnja dva prijelazna roka potražio igrače u engleskoj ligi.

Iz Manchester Uniteda su stigli napadač Romelu Lukaku, krilni ofenzivac Alexis Sanchez i branič Ashley Young, veznjak Christian Eriksen iz Tottenhama te krilo Victor Moses iz Chelsea.

Bez obzira na silna ulaganja Inter je treći u prvenstvu s osam bodova zaostataka za vodećim Lazijem i šest za Juventusom od kojih doduše ima dvije odnosno jednu utakmicu manje.

Zato čelnici kluba traže još neka pojačanja, a njihov pogled je opet uperen prema engleskim klubovima. Meta 'nerazzurra' tako su nizozemsko krilo Tahith Chong kojem ugovor s ManU-om istječe na kraju sezone, zatim Tottenhamov branič Jan Vertonghen koji je isto u ljeto slobodan igrač te najveća meta Arsenalov golgeter Pierre-Emerick Aubameyang kojem s 'topnicima' ostaje još jedna godina ugovora.

  • +5
Serie A, Lazio - Inter Izvor: Profimedia / Autor: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia