škola prije svega

Ispit mu je puno važniji od utakmice osmine finala Lige prvaka

15.03.2017 u 20:30

Bionic
Reading

Kai Havertz (17) jedan je od najnadarenijih mladih njemačkih nogometaša i ove sezone važan igrač u sastavu Bayer Leverkusena. No neće ga biti u uzvratu osmine finala s Atletico Madridom. Ne, nije u pitanju ozljeda već obveze u školi

Nogometaši Bayer Leverkusena večeras u Madridu igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka s Atleticom. U prvom su susretu izgubili 4:2, a na Vicente Calderonu će istrčati osjetno oslabljeni jer zbog ozljeda u momčadi 'apotekara' neće biti Topraka, Taha, Kiesslinga i Bendera, Henrichs odrađuje žute kartone, a utakmicu će propustiti i mlada 17-godišnja zvijezda Kai Havertz.

No mladi veznjak, jedan od najnadarenijih njemačkih nogometaša, nije ozlijeđen. Nije ni kažnjen, a ne mora odrađivati kartone.

Dečko jednostavno neće vidjeti Madrid ni osjetiti atmosferu na Vicente Calderonu jer mora na - ispit! Obveze u školi ipak su mu važnije od uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka. Za svaku pohvalu. I sam je Kai nedavno pojasnio.

'Najvažnije mi je da završim školu. Želim maturirati i želim igrati kao moj idol Mesut Özil', kazao je Kai Havertz koji je za prvu momčad Bayera debitirao početkom ove sezone i do sada je odigrao 16 utakmica.