I DALJE GLAVNA TEMA

Ispovijest navijača iz St. Etiennea: Osjećali smo da se nešto sprema

21.06.2016 u 11:48

  • +33

Huligani bakljama prekinuli dvoboj Češke i Hrvatske

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Max Rossi

Bionic
Reading

Ružne scene s utakmice Europskog prvenstva između Hrvatske i Češke (2:2) i dalje su jedna od glavnih tema u javnosti. Pojavljuju se i prva svjedočanstva navijača koji su se našli na dijelu tribine s kojeg su došle baklje i topovski udari

Osim što su huligani izazvali prekid pirotehničkim sredstvima, na tribini je došlo i do tučnjave s navijačima koji se nisu slagali s njihovim radikalnim metodama u borbi protiv vodstva HNS-a.

'Vidjelo se je da ta skupina nešto sprema. Jednostavno se to moglo razaznati iz njihova ponašanja. Nisu navijali, stalno su se nešto došaptavali, pokušavali su povesti neprimjerena skandiranja, osjećalo se da se nešto priprema', rekao je za tportal.hr jedan navijač iz St. Etiennea te dodao:

'To su primijetili i drugi navijači, mislim da su neki od njih alarmirali policiju i redare za vrijeme utakmice, ali oni nisu mogli ništa poduzeti.'

Na kraju, svi znamo što se dogodilo. Baklje i topovski udari su završili na terenu, a Hrvatska sa strahom iščekuje presudu Disciplinske komisije UEFA-e.