za sve krive menadžera

Italija na nogama zbog mladog 'izdajnika': Znamo da će pobjeći u Madrid!

17.06.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Nakon što Gianluigi Donnarumma nije htio potpisati novi ugovor s Milanom postao je glavna tema talijanskih medija koji su se raspisali o razlozima takve odluke, ali i mogućim novim poslodavcima. Španjolska Marca iz svojih izvora saznaje da je najbliži Real Madridu...

Mladi 18-godišnji golman preko noći je od miljenika crveno-crnih navijača postao najveća izdajica Milana, nakon što je odbio 25 milijuna eura vrijedan petogodišnji novi ugovor koji mu je ponuđen.

U Italiji traju nagađanja zašto se to dogodilo, a glavnog krivca vide svi u pohlepnom menadžeru Mini Raioli koji se želi dodatno obogatiti na transferu vratara kojeg u Italiji smatraju prirodnim nasljednikom Buffona.

Donnarumma će tako već ovog ljeta za određenu odštetu napustiti Milan, a među zainteresiranim klubovima očekivano je Juventus u kojem Buffon neće braniti vječno, ali tamošnja javnost vjeruje da će pobjeći iz Italije u Madrid i nastaviti karijeru u Realu.

'On je idealan golman za Real. Mlad, kvalitetan s odličnom osobnošću,' priznaje Vanesa Leonardi sa Sky Italije.

Španjolski dnevnik Marca na temelju svojih izvora u Italiji potvrđuje da bi Gianluigi mogao zamijeniti Keylora Navasa na golu 'kraljevskog kluba' za odštetu ispod njegove vrijednosti, s obzirom da je ugovor pred istekom, a iz Milana u šali poručuju Madriđanima da su im spremni dati mladog golmana u zamjenu za nezadovoljnog Cristiana Ronalda...