IZ DINAMA NA KANTRIDU

Ivan Krstanović novi napadač Rijeke!

15.07.2013 u 10:36

Bionic
Reading

Dinamov napadač Ivan Krstanović ipak će promijeniti sredinu ovoga ljeta. Nakon što mu je zbog radne dozvole propao odlazak u redove engleskog drugoligaša Sheffielda visoki i učinkoviti napadač karijeru će nastaviti u Rijeci

Krstanović je u redovima Dinama za kojega oduvijek i privatno navija proveo dvije sezone. U tom je razdoblju zabio 24 gola u 62 službena nastupa, od kojih će se posebno pamtiti tri pogotka Hajduku, dva u europskom debiju protiv Nefčija i onaj u Ligi prvaka kojim je svoj klub eliminirao s vrha statistički najgorih momčadi u povijesti elitnog natjecanja.

196 centimetara visoki Hercegovac karijeru je počeo u HNK Tomislavu, pa nastavio u Drinovcima i Posušju da bi s 25 godina došao u redove Zagreba gdje se i okitio naslovom najboljeg strijelca lige. Nakon tri godine otišao je u Dinamo i sada, potvrdio je i službeni Dinamo, u Rijeku. Još je u odličnoj formi i trener Rijeke Kek dobio je novu zanimljivu napadačku opciju jer u rosteru već ima Benka, Cesareca, Tadića i Čulinu. U Rijeci će se Ivan pridružiti i svom imenjaku s kojim je dvije godine u Dinamu dijelio svlačionicu - Tomečaku, te Alispahiću koji je Maksimir Kantridom zamijenio još tijekom zime. Dodamo li njima i Pokrivača i Brezovca gotovo da Rijeka ima više bivših Dinamovih igrača od Lokomotive.

Nikakvi detalji ugovora još nisu objavljeni.