Raketinih pet

Ivan Rakitić iz karantene pozvao navijače da se prisjete najboljih nogometnih utakmica uz fotografiju kakva je rijetko viđena

04.04.2020 u 12:20

Bionic
Reading

Ivan Rakitić odlučio se prisjetiti najboljih trenutaka u svojoj nogometnoj karijeri, a pozvao je navijače da naprave isto

Koronavirus je zablokirao baš sve, a sport nije izuzetak. Brojni sportski fanovi diljem svijeta jedva čekaju da se vrate njihovi omiljeni sportaši i da glavna briga ponovno bude derbi u nedjelju i tko će koga zamijeniti na kojoj poziciji na idućem prijelaznom roku.

Među onima koji s nestrpljenjem čekaju povratak sporta, u ovom slučaju konkretno nogometa, je i hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić. Jedan od najzaslužnijih za srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji je izgleda pronašao način kako da skrati vrijeme u karanteni i prisjeti se onoga što najviše voli.

Raketa je pozvao sve navijače da mu se pridruže u sjećanju na najbolje trenutke u njegovoj karijeri i neke od najzanimljivijih utakmica. Uz svoju sliku iz dječjih dana u dresu Basela Rakitić je napisao:

'Pozdrav svima! Tijekom ovog razdoblja bez nogometa, prisjetimo se nekih sjajnih trenutaka. Objavit ću po jednu fotografiju iz mojih najdražih utakmica iz svake od svojih ekipa u idućih pet dana (jednu dnevno). Slobodno pošaljite i vi slike svojih najdražih utakmica s hashtagom #the5ofRakitic', poručio je sjetni hrvatski reprezentativac.