KALINIĆ U AKCIJI

Ivan Rakitić odriče se 15 milijuna eura kako bi obukao dres Hajduka?

27.06.2024 u 19:22

Bionic
Reading

S dolaskom Nikole Kalinića na funkciju Hajdukovog sportskog direktora opet su krenule priče kako bi na Poljud mogao stići bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

Osim što je doveo bivšeg talijanskog reprezentativca Gennara Gattusa na trenersku funkciju, Nikola Kalinić sprema i zvučna pojačanja na terenu.

Tako se pojavila vijest kako je bivša devetka Bilih ušla u završnu fazu pregovara s Edinom Džekom i Ivanom Rakitićem, koje želi dovesti na Poljud.

>> Rakitić o dolasku u Hajduk, Perišićevoj formi i Modriću u Realu: Iz HNS-a me nisu zvali

Teško je očekivati da će ijedan od ta dva transfera biti završen do polaska Hajduka na centralni dio priprema, koji će Bili odraditi u Sloveniji, ali takav rasplet navodno nije nemoguć. Odnosno ide baš u tom smjeru.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Ukoliko Rakitić uistinu stigne na Poljud, odnosno raskine ugovor s Al Shababom, klubom iz Saudijske Arabije, a za koji nam je prije dvadesetak dana rekao da radi velike stvari te da je spreman na suradnju s njime još neko vrijeme, znači da se Rakitić i odriče velikog ugovora, teškog 15 milijuna eura.

Premda je u ožujku navršio 36 godina, Rakitić je i dalje u jako dobroj formi. Ozljede su ga uglavnom zaobilazile i sigurno može odigrati još jednu ili dvije sezone u SuperSport HNL-u na najvišoj razini.

sve osim nogometa

Učitavanje...