ZVIJEZDA HAJDUKA

Ivan Rakitić otkrio da je bio na korak od odlaska u drugi klub

01.10.2024 u 18:59

Bionic
Reading

Ivan Rakitić, legendarni hrvatski nogometaš, ovog ljeta odlučio je ispuniti svoj san i potpisati za splitski Hajduk, unatoč brojnim financijski izdašnim ponudama koje su mu bile na stolu

U razgovoru za švicarski Sport, Rakitić je otkrio da je bio jako blizu potpisa za jedan švicarski klub, iako to nije bio Basel, klub u kojem je započeo svoju profesionalnu karijeru.

Iako nije otkrio ime tog kluba, naglasio je kako bi mu bilo neugodno putovati u Basel i igrati protiv njih u dresu drugog švicarskog kluba, što bi bilo jako čudno. Rekao je da će možda za nekoliko godina otkriti o kojem se klubu radi.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Nitko iz Basela me nije zvao. Imao sam kontakte s raznim ljudima i klubovima u Švicarskoj, ali nažalost gotovo niti jedan s Baselom. Zato nikad nisu bili opcija, dok je splitski Hajduk stvarno krenuo po mene. Također, za mene je ovo vrlo posebno jer imam priliku igrati u Hrvatskoj na kraju karijere', kazao je Rakitić.

  • +13
Rijeka - Hajduk (29.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Rakitić je izrazio i želju da jednog dana sjedne s predstavnicima Basela i razgovara o potencijalnom povratku u klub gdje je započeo svoj nogometni put.

Standings provided by Sofascore