Tražili previše

Ivan Rakitić otkrio kako mu je Barcelona zbog pohlepe stopirala veliki transfer i uništila san da zaigra uz Cristiana Ronalda

21.07.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je zvao Ivana Rakitića u Juventus, ali Barca je tražila puno previše

Bivši hrvatski reprezentativac i veznjak Seville Ivan Rakitić prisjetio se dana kada je zamalo završio u Juventusu. U redove stare dame ga je osobno zvao Cristiano Ronaldo, ali planove mu je pokvarila Barcelona svojom pohlepom.

'U ljeto 2019. godine me Cristiano osobno pozvao da dođem u Juventus. Rekao mi je da me u Torinu žele i ljudi iz kluba, ali do realizacije na kraju nije došlo. Barcelona je tražila 50 milijuna eura, a to je bilo previše', prenose Rakitićevu izjavu talijanski mediji.

Rakitić je nakon toga još godinu dana ostao u Barci da bi na ljeto 2020. godine otišao u Sevillu za mizernih milijun i pol eura. Da je Barca bila razumnija, mogao je ostvariti san i zaigrati s još jednim najboljim na svijetu.

'Žao mi je što nisam zaigrao s Ronaldom. On je jedan od najboljih svih vremena. Uživam ga gledati i jednostavno sam oduševljen svime onime što radi u Juventusu', poručio je Rakitić.