nije mu drago

Ivan Rakitić pred utakmicom koju najmanje voli igrati

04.11.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ove će subote ponovo morati igrati protiv svog bivšeg kluba Seville, protivnika s kojim najmanje uživa odmjeravati snage...

Naš 29-godišnji veznjak svoj je nogometni uspon započeo u Andaluziji kada je kao kapetan Seville osvojio Europsku ligu 2014. godine, a u tom je španjolskom gradu upoznao i svoju suprugu Raquel.

  • +16
Ivan Rakitić Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Dio Ivanovog srca definitivno je ostao u Sevilli pa nije tajna da je njegov bivši klub protivnik s kojim mu je danas najmanje drago igrati, zbog čega ga navijači iznimno cijene, jer uvijek im je iskazivao veliko poštovanje, a gol koji je postigao prije tri godine za Barcelonu protiv Andalužana nije htio proslaviti.

Autor: YouTube

'Ne volim igrati protiv Seville, jer joj želim da pobjeđuje, ali kao profesionalac i sam želi pobijediti,' objasnio je svoju muku svojedobno Ivan Rakitić.

No, kod trenera Ernesta Valverdea sigurno neće dobiti poštedu ove subote. Rakitić je jedini igrač kojeg je trener Barcelone koristio u svakoj utakmici ove sezone i to većinom od prve minute. Njegov se izlazak na teren očekuje i ovaj put protiv Seville na Camp Nouu, a što god dobro napravio tijekom susreta, sigurno je da to neće glasno slaviti...