TO SVE ZANIMA

Iz Hajduka odgovorili na pitanje koliko će otpreminu dobiti Lukša Jakobušić

08.04.2024 u 16:16

Bionic
Reading

U Hajduku su se dogodile promjene, Lukša Jakobušić je smijenjen s predsjedničke funkcije, a to je potegnulo neka druga pitanja

Nadzorni odbor izgubio je strpljenje nakon što je postalo izvjesno da je skupa momčad 'Bilih' ispala iz utrke za naslov prvaka, a na kojeg se čeka od 2005. Prvo je otkaz dobio predsjednik Lukša Jakobušić, a zatim i trener Mislav Karoglan.

Javnost je zanimalo koliku će otpremninu dobiti Jakobušić, tema oko novca uvijek e zanimljiva, a na to pitanje odgovor je dao predsjednik Nadzornog odbora HNK Hajduk Aljoša Pavelin.

'On je pošteno odradio svoju dionicu posla, unio je cijelog sebe, emociju, vrijeme, energiju, znanje, to je dao Hajduku i napravio puno dobrih stvari. Ostat će zapamćen kao dobar predsjednik. On se odrekao otpremnine na koju je imao pravo', rekao je Pavelin na novinskoj konferenciji pa se osvrnuo na to da li su u klubu zakasnili sa smjenom.

  • +5
Konferencija za novinare Nadzornog odbora Hajduka Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

'Hajduk je dioničko društvo, prije matematičke potvrde ne smijemo reagirati jer možemo destabilizirati klub, a to nam nije bilo u interesu. Morali smo čekati taj trenutak. Vidim da se piše da smo tražili boljeg čovjeka. Reagirali smo točno u trenutku kada smo to mogli.'