ovo smo čekali

J.J Reddick postaje trener LA Lakersa; LeBron na klupi dobiva dobrog prijatelja!

21.06.2024 u 12:03

Bionic
Reading

Bivši košarkaš J.J. Redick, koji ima 39 godina, postat će novi trener Los Angeles Lakersa, prema izvještaju američkih medija.

J.J. Redick, poznat po bliskom odnosu s prvim zvijezdom Lakersa LeBronom Jamesom, nedavno se sastao s upravom Lakersa koja mu je ponudila četverogodišnji ugovor kao glavnog trenera.

Redick ima impresivnu 15-godišnju NBA karijeru koja je trajala od 2006. do 2021. godine, ali nema prijašnjeg iskustva kao trener. Tijekom svoje igračke karijere nastupao je za Orlando Magic, Milwaukee Bucks, Los Angeles Clipperse, Philadelphia 76erse, New Orleans Pelicanse i Dallas Maverickse.

Od 2021. godine Redick je radio kao konzultant za medijsku mrežu ESPN, koja ima prava na prijenose NBA utakmica. Ove godine stekao je popularnost kao voditelj podcasta s LeBronom Jamesom, koji je član Lakersa od 2018. godine.

Lakersi su prošlu sezonu završili u prvom krugu doigravanja, gdje su ih eliminirali prošlogodišnji prvaci Denver Nuggetsi. Kao prva žrtva neuspjeha sezone, Lakersi su otpustili trenera Darvina Hama, zajedno sa svim članovima njegovog trenerskog tima.

sve osim nogometa

Učitavanje...