kakav gospodin

Jedan od najboljih napadača u povijesti poslao Subašiću poruku nakon odlaska iz Monaca, a njegove riječi će itekako odjeknuti

08.06.2020 u 22:43

Bionic
Reading

Kylian Mbappé se oglasio povodom Subašićevog odlaska iz AS Monaca, a njegova poruka pokazuje veličinu donedavnog hrvatskog reprezentativca

Srebrni 'vatreni' golman Danijel Subašić danas je objavio da se nakon osam i pol godina i 292 utakmice oprašta od svojeg Monaca s kojim je 2017. godine osvojio naslov prvaka Francuske.

'Hvala AS Monacu na ispunjenju snova. Odigrao sam skoro 300 utakmica za klub, nastupao u četvrtfinalu i polufinalu Lige prvaka, a sada je vrijeme za oproštaj. Hvala svim navijačima i zaposlenicima kluba na podršci koju sam imao od prvog dana', napisao je Suba na svojem Instagram profilu, a isto je potvrdio i francuski prvoligaš:

'Monaco objavljuje kraj avanture s Danijelom Subašićem koji je postao važan igrač i igrao veliku ulogu u Monacovim uspjesima u zadnjih osam godina. Postao je jedan od najboljih vratara u povijesti kluba', napisali su iz Monaca.

Ubrzo nakon Subašićeve objave oglasio se i jedan od najboljih nogometaša na svijetu i ponajbolji napadač današnjice Kylian Mbappé. 22-godišnji Francuz je karijeru započeo u Monacu za koji je uz Subašića igrao od 2015. do 2018. godine kada je prešao u PSG. Ipak, Subu nije zaboravio.

'Poštovanje za ono što si postigao s klubom i hvala ti na svemu što si donio. Ostat ćeš zapisan u povijesti', napisao je Mbappé na svojem Instagram profilu i tako još jednom pokazao svoju veličinu.

Još se ne zna gdje će Subašić nastaviti karijeru, ali nagađa se kako bi mogao potpisati za saudijski Al-Nassr koji mu nudi između dva i pol i tri milijuna eura po sezoni što bi mu bio najunosniji ugovor u karijeri.