ljutiti Horace grant

Jordanov bivši suigrač izgubio živce zbog izjava o njemu kao cinkarošu; popljuvao je film kao nitko dosad i rekao pravu istinu o stanju u momčadi te suigračima

20.05.2020 u 12:15

Bionic
Reading

Horace Grant, bivši igrač šampionskih Chicago Bullsa, oglasio se nakon što je prikazano svih deset epizoda dokumentarnog filma 'The Last Dance' i otvoreno je rekao što mu se ne sviđa uz još neke zanimljive detalje

Najviše je 54-godišnjeg Horacea Granta, koji je nakon tri osvojena naslova 1991, 1992. i 1993. otišao u Orlando Magic, zasmetalo što je upravo on naveden kao glavni izvor za kontroverznu knjigu Sama Smitha 'Jordanova pravila'.

Ispada kako je Grant bio krtica ili po nekima cinkaroš, ali on je to naravno odlučno negirao.

'Laž, laž, laž... Ako je Michael ljut na mene hajde da to sredimo kao muškarci. Hajde da pričamo o tome. Ili možemo riješiti to na drugi način. A on opet priča takve laži kako sam ja bio izvor knjige. Sam i ja smo bili oduvijek veliki prijatelji i dalje smo. Međutim svetost svlačionice, ništa osobno ne bih iznio odatle. Činjenica je da je Sam Smith istraživački novinar i bilo je rečeno kako je imao dva izvora, zašto je Jordan upro prstom na mene?', rekao je Horace Grant dodavši:

'On je samo ljut na mene, kažem vam. Dokazao je to tijekom tog takozvanog dokumentarca. Kada nešto kažeš o njemu, on će to pokušati iskoristiti u svoju korist.'

Još je dodao o samom serijalu:

'Mogu vam reći da je bio zabavan, ali svi mi, koji smo mu bili suigrači tijekom tog perioda, znamo da je 90 posto stvari sr**e. Kada kažem to mislim na realnost. Nije bilo baš tako jer na puno stvari koje bi MJ izgovorio suigračima, oni bi mu vraćali istom mjerom. Ali sve je to bilo na neki način dorađeno u dokumentarcu, ako se uopće može tako nazvati', doslovno je Grant popljuvao film kao nitko dosad.

Grant je spomenuo i činjenicu kako Jordan porušio odnose s mnogim ljudima koji su ga kritizirali među kojima je i legendarni Charles Barkley.

'Bili su prijatelji preko 20, 30 godina. Onda je on rekao nešto o Michaelovom vođenju Charlotte Hornetsa i onda nisu više pričali. On je rekao da sam krtica, ali poslije 35 godina i dalje on priča o 'rookie' godini kako je u sobi jednog suigrača bilo droge, trave i žena. Moja poanta je: Zašto je kog vraga to iznosio? Kakve to veze ima s bilo čim? Ako nekog zoveš krticom, to je baš krtičarenje', kazao je Grant koji je još rekao kako je serijal 'The Last Dance' samo takozvani dokumentarac, kako su iz njega mnoge stvari izbačene te je dodao kako ga je zaboljelo gledati kako je Jordan išao na suigrače poput Willa Perduea, Stevea Kerra i Scotta Burella.

'MJ je osjećao kako može dominirati, ali svaki put kada bi krenuo na mene, ja bih mu uzvratio', dodao je Grant koji je igračku karijeru završio u LA Lakersima 2004.