MILIJUNI ZA ŠPANJOLCA

Još jedan klub iz Liga petice ušao u igru za Danija Olma; bio bi im to najskuplji transfer u povijesti

08.06.2019 u 12:23

Bionic
Reading

Popis klubova koji u svojim redovima žele Danija Olma sve je duži, tako se u igru ubacio još jedan bundesligaš – Borussia Mönchengladbach

Gdje će sljedeće sezone igrati Dani Olmo? Većini onih koji prate Dinamo jasno je da mladi španjolski ofenzivac neće više nositi 'modri' dres, a mnogi idu tako daleko te tvrde da će njegov transfer biti najveći u povijesti hrvatskog prvaka.

Zasad rekord drži prodaja Marka Pjace u Juventus za 23 milijuna eura, dok se za Olma piše da će napustiti Maksimir minimalno za 25 milijuna eura.

Milan, Borussia Dormund, Juventus, Arsenal, Sevilla, Valencia... odavno se dovode u vezu s talentiranim ofenzivcem, ali to nije sve. Proteklih nekoliko dana nagađalo se o interesu portugalskih velikana Benfice i Porta, pa da je Olmo i na radaru Bayera iz Leverkusena.

  • +26
Španjolski nogometaš Dani Olmo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Novi klub koji se pojavio u medijima je Borussia Mönchengladbach koja je u prvenstvu završila na petom mjestu, a eventualni transfer Olma bio bi im najskuplji u povijesti, jer je taj klub dosad najveću odštetu isplatio prošle godine za napadača Alassanea Plea iz Nice – 23 milijuna eura.

  • +18
Dani Olmo - pobjednik izbora tportala 'Kapetani biraju' 2018 Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić