U NAJAVI DERBIJA

Kada Marko Livaja pročita što je Igor Musa rekao o njemu...

30.03.2024 u 11:38

Bionic
Reading

Ove subote od 19.30 sati (MAXSport 1, MAXtv) na Poljudu se igra najveći derbi hrvatskog nogometa. Riječ je o okršaju 28. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, između Hajduka i Dinama

Već dugo jedan derbi Hajduka i Dinama nije imao ovakvu važnost. Bili i Modri gledaju u leđa Rijeci, i jasno je da obje momčadi imaju veliki pritisak.

Jedne poljudske utakmice, u kojoj je Hajduk pobijedio 3:1, te u kojoj je baš on zabio gol, a nakon čega je krenula Hajdukova serija i na čijem su kraju Bili uzeli naslov, prisjetio se i Igor Musa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Pamtim taj gol, često ga vrtim u pameti, primio sam loptu na dvadesetak metara, smirio je, i onako iz koljena opalio, pogodio sam rašlje', rekao je Musa za Jutarnji list.

Sada, uoči derbija, Musa savjetuje Bile:

'Idite u sveopći juriš, uz pomoć publike. Nikome nije lako doći na Poljud i suprotstaviti se Hajduku kad krene gromoglasna podrška. Previše ste toga prokockali na Poljudu, sada je vrijeme nadoknade. Ta utakmica ustvari ima eliminacijski karakter: neriješeno pogoduje Rijeci, poraz eliminira gubitnika iz utrke za prvaka'.

Poslao je Musa i jasnu poruku Marku Livaji.

'Marko je odlučujući faktor, pobjednička karika. Toliko je od svojeg povratka na Poljud podigao Hajduk da se usuđujem kazati kako je on Jordan naše momčadi. Mi smo onu pobjedu za preokret u prvenstvu, devet kola prije kraja, ostvarili napadačkom igrom. Bubalo je odigrao fantastično, pravu partiju života, ali jaku ulogu imala su dva beka, Miladin i Rendulić, oni su svojom agresivnošću, probojnošću, rastvorili obranu Dinama'.

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE.

Više informacija pronađite OVDJE.