cijena prava sitnica

Kako to? Real Madrid prodaje dresove Luke Modrića, a i dalje je slobodan igrač...

12.07.2024 u 07:19

Bionic
Reading

Luki Modriću, 38-godišnjem veznom igraču, ugovor je istekao prije jedanaest dana, a klub nije službeno izvijestio o produženju suradnje

Trgovine europskog nogometnog prvaka Real Madrida započele su u četvrtak s prodajom dresova za nadolazeću sezonu po cijeni od 170 eura. Među ponuđenim dresovima nalazi se i onaj hrvatskog veznjaka Luke Modrića. Ugovor mu je istekao prije jedanaest dana, a klub još nije službeno izvijestio o produženju suradnje.

Međutim, dužnosnik Reala izjavio je u srijedu za Hinu da će Modrić započeti treninge 25. srpnja. Tri dana kasnije, momčad putuje u SAD gdje će igrati prijateljske utakmice protiv Milana, Barcelone i Chelseaja.

Bijeli dres kratkih rukava s brojem 10 i prezimenom Modrić, napravljen od 'autentičnog materijala', prodaje se po cijeni od 170 eura, prema podacima na službenoj internetskoj stranici kluba. Donji dio kompleta nije uključen u cijenu. Dresovi izrađeni od uobičajenog sintetičkog materijala dostupni su za 120 eura, dok se oznake La Lige ili Lige prvaka naplaćuju dodatnih 15 eura. Dresovi s dugim rukavima su skuplji, dok su dječje veličine jeftinije.

Posebno zanimanje u trgovini ispod stadiona Santiago Bernabeu izazvao je dres s brojem 9, francuskog napadača Kyliana Mbappea, kako pokazuju snimke španjolskih medija. Mbappe, dosadašnji igrač PSG-a, bit će službeno predstavljen na stadionu za pet dana.

Dresovi svih igrača prodaju se po istoj cijeni i posljednjih godina predstavljaju važan izvor prihoda za najpoznatije klubove. Prošle sezone, Real Madrid osvojio je Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Superkup.