PROBLEMI ZA GRKE

Kaos u potencijalnom protivniku Hajduka; igrači kažnjeni, zvijezda upozorena

12.08.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Armenski Noah pobijedio je pred svojim navijačima atenski AEK 3:1 u prvom susretu trećeg pretkola Konferencijske lige. Taj senzacionalni rezultat razljutio je čelnika AEK-a Mariosa Iliopoulosa.

Podsjetimo, bolji iz tog dvomeča u play-offu ide na pobjednika duela Hajduka i slovačkog Ružomberoka. Prva utakmica Hajduka i Ružomberoka završena je bez golova u Slovačkoj.

Grčki mediji javljaju da je Iliopoulos upao u svlačionicu i održao žestoki govor igračima AEK-a.

'Gospodo, AEK-ov dres je težak! Ono što ste predstavili u Armeniji nije AEK! Niste poštovali i čuvali svoj dres. Igrali ste kao da ste popili tablete za spavanje! To je bila sramota za AEK i svih koji vole ovaj klub. Bili ste cjelina bez identiteta, bez osobnosti. Bili ste nesuvisli i ravnodušni, a to je neprihvatljivo. Kako ste igrali, izgubili biste i od posljednjih momčadi grčke lige.

Vi ste rođeni prvaci, samo niste igrali kao jedan! Iz tog razloga Vam izričem novčanu kaznu, a iznos ćemo vam uskoro objaviti! U nazivu AEK, drugo slovo je E što znači Unija! Samo tako ćemo ostvarivati ​​uspjehe i osvajati naslove!

AEK je otvorio novo poglavlje. Sanjam velike stvari. U osobnom i profesionalnom životu naučio sam živjeti kao šampion! Postavio sam ljestvicu najviše što mogu i pokušavam je svladati. Dajte sve od sebe na terenu i pokažite svima da ste pravi! Od vas želim vidjeti ljubav jedni prema drugima, tvrdoglavost, upornost, da ginete za momčad i svog suigrača!

Idemo naprijed! Ova sramota bi trebala biti odskočna daska za sljedeći dan', urlao je Iliopoulos.

Pinedi zabranjen odlazak

Grčki mediji javljaju da je Iliopoulos održao razgovor i sa zvijezdom AEK-a Orbelinom Pinedom. Nogometaš bi htio otići u Villarreal, ali ga Grci ne puštaju.

'Ovo ti posljednji put govorim: Nisi na prodaju i nećeš otići iz AEK-a! Nitko mi neće govoriti kada i za koliko ću te prodati. Sad te neću prodati- I što se više spominje Villarreal, to se ja više ljutim...'