SLOBODNO VRIJEME

Kobe Bryant našao novu zanimaciju nakon operacije noge

18.04.2013 u 12:05

Bionic
Reading

Do nedavno sjajni košarkaš LA Lakersa Kobe Bryant nije u tolikoj mjeri pratio trend nekih mnogo mlađih kolega iz NBA lige koji su intenzivno uređivali i boravili na internetskim društvenim mrežama

No, izgleda da je i Bryant postao ovisnik o njima, a za to je zaslužna aktualna ozljeda s kojom se bori jedan od najboljih košarkaša svih vremena. Podsjetimo da je nedavno Bryant ozlijedio Ahilovu tetivu lijeve noge. U subotu je obavio operaciju, te mu sada slijedi možda i devetomjesečni oporavak.

Tako postaje i prilično upitno hoće li se fantastični Kobe više ikada vratiti na parkete. No, oni koji ga bolje poznaju uvjereni su kako će se Kobe vratiti iz više razloga. Prvo kako bi na vječnoj ljestvici strijelaca prestigao Michaela Jordana (nedostaje mu toćno 675 poena!). Drugi je taj što Bryant očajnički želi šestu titulu NBA prvaka, a treći kako za sljedeću sezonu ima ugovor vrijedan 30,4 milijuna dolara i želi se na pravi način oprostiti od navijača.

Dok trati vrijeme u bolnici i miruje Bryant je konstantno prikopčan ili na Twitter ili na Facebook, te komentira razne napise, stalno vrti nove fotografije i na taj način lakše podnosi vrijeme u bolnici.

'Ma, nije dosadno. Bili su mi i moji suigrači prije neki dan u posjeti. Zezali smo se i pričali o onome što slijedi. Došli su do mene prije utakmice s Houstonom, a ja sam im samo poručio neka posao obave do kraja', rekao je Bryant.

Lakersi i jesu obavili posao do kraja, te su se plasirali u doigravanje NBA lige. Kao sedmi na Zapadu igrat će u prvom krugu doigravanja protiv San Antonio Spursa.

Nema sumnje kako će Bryant, jedan od najboljih igrača koji su igrali u NBA ligi, čim s noge skine gips započeti pripreme za povratak. A tada će za društvene mreže imati puno manje vremena…