rasplet u bundesligi

Kovač se odrekao omiljenog Hrvata, a prelazak u slavni klub mu propada!

06.06.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Eintracht iz Frankfurta potvrdio je da neće otkupiti ugovor Ante Rebića te da se hrvatski napadač vraća u Fiorentinu, dok će Niko Kovač morati ostati u klubu jer je Borussia Dortmund umjesto njega izabrala Ajaxovog trenera Petera Bosza...

Iza bivšeg hrvatskog izbornika odlična je sezona u kojoj je dugo s Eintrachtom bio u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće jeseni, no klub iz Frankfurta u Bundesligi nije izdržao i na kraju je završio u sredini ljestvice.

U njemačkom pak nogomotnom Kupu Kovač je dogurao do samog finala u kojem je izgubio od Borussije, a srdačni zagrljaj s predsjednikom protivničkog kluba Watzkeom probudio je glasine o njegovom odlasku iz Frankfurta, s obzirom da je klub iz Dortmunda odlučio prekinuti suradnju s Thomasom Tüchelom.

Hrvatskog stratega i njegov stručni stožer veže čvrsti ugovor s Eintrachtom, ali poziv slavne Borussije bilo bi nemoguće odbiti no čini se da se on neće dogoditi. Naime, dnevnik Kicker javlja da je postignut dogovor između kluba i trenutnog trenera Ajaxa, Nizozemca Petera Bosza.

Za to vrijeme Kovač se odlučio odreći svog miljenika još iz doba dok je vodio mladu hrvatsku reprezentaciju, ali i onu seniorsku. Eintracht neće otkupiti ugovor Ante Rebića i vraća ga u Fiorentinu. Samo dva postignuta gola u Bundesligi nisu bila dovoljna pa će 23-godišnji talent pokušati oživjeti svoju karijeru negdje drugdje...