ovo nismo očekivali

Kovačić na izlaznim vratima? 'The Special One' daje sve od sebe da dovede Hrvata

23.07.2024 u 12:34

Bionic
Reading

Na pomolu je senzacionalan transfer legendarnog Vatrenog. Posljednjih dana sve se više priča o odlasku Kovačića iz redova građana, a za sve je kriv legendarni nogometni strateg.

Turski mediji već nekoliko dana izvještavaju o potencijalnom transferu Matea Kovačića iz Manchester Cityja, engleskog i europskog prvaka, u Fenerbahçe, gdje bi igrao pod vodstvom trenera Josea Mourinha. Prema današnjem izvješću Fotomaca, portugalski stručnjak ulaže velike napore, radeći danonoćno kako bi osigurao ovaj transfer.

Navodi se da je Mourinho o svojoj ideji obavijestio Kovačića tijekom posjeta kampu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Kovačić i Mourinho su u stalnom kontaktu, a Kovačić je bio impresioniran projektom koji mu je Mourinho predstavio.

Kovačić je prošle sezone stigao u Manchester City u transferu vrijednom 29.1 milijun eura iz Chelseaja. U svojoj prvoj sezoni za City odigrao je 46 utakmica, postigao tri gola i jednom asistirao. Sezonu je završio osvajanjem Premier lige, Svjetskog klupskog prvenstva i UEFA-inog superkupa.