kolašinac ga branio

Kraj strahovanjima Mesuta Özila? Englezi se raspisali o uličnoj bandi ali i uhićenima

11.08.2019 u 09:02

Bionic
Reading

Bivšeg njemačkog nogometnog reprezentativca Mesuta Özila po povratku iz SAD-a, gdje je s Arsenalom igrao u International Champions Cupu, usred bijelog dana, napali su pljačkaši. I pitanje je kako bi Özil prošao, da mu u pomoć nije priskočio suigrač Sead Kolašinac

Od tih nemilih scena prošlo je nešto više od dva tjedna, ali situacija oko cijelog slučaja nije se posve smirila.

Naime, njih dvojica iz sigurnosnih razloga nisu putovali u Nwcastle na utakmicu prvog kola engleske Premier lige, a koja je na rasporedu danas od 15 sati po srednjeeuropskom vremenu.

>> Zvijezdu Arsenala htjeli opljačkati usred bijelog dana, a glavu mu spasio hrabri Bosanac

Trener Emery imao je razumijevanja za svoje igrače i proživljeni strah, te ih je poštedio tijekom priprema, a isto će napraviti i na početku sezone. Jer, kako pišu engleski mediji, postoje sumnje da su se opasno zamjerili jednoj od uličnih bandi u Londonu. A trener smatra da je najbolje i za igrače i za klub da ne budu u momčadi sve dok traje policijska istraga.

Prema najnovijim vijestim iz Engleske, tijekom subotnjeg sukoba s osiguranjem ispred Özilove kuće, uhićena su dva turska državljanina, Ferhat Ercan (27) i Salaman Ekinci (27), koja se dovodi u vezu i s napadom s kraja srpnja.

  • +7
International Champions Cup, Real Madrid - Arsenal, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia