POZIV IZ TURSKE

Kramarić kod Tudora? Evo što Hrvat kaže o tome

16.03.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić jedan je od nositelja igre velikog njemačkog iznenađenja Hoffenheima

Maleni njemački klub Hoffenheim, koji se prošle sezone borio za ostanak među bundesligašima, ove je sezone jedno od najugodnijih iznenađenja, a momčad 29-godišnjeg Nagelsmanna u konkurenciji je za mjesto koje otvaraju vrata Lige prvaka.

Važnu ulogu u toj momčadi ima i naš Andrej Kramarić koji je u prošlom kolu zabio pogodak Freiburgu i svojoj momčadi donio važan bod.

>> Kramarićev pogodak Freiburgu pomeo konkurenciju

Ali i izazvao brojne spekulacije.

Naime, iz Turske je krenula informacija kako je novi trener Galatasaraya, hrvatski stručnjak Igor Tudor, podcrtao Kramarićevo ime kao zamjenu za Lukasa Podolskog.

Pitali smo Kramarića ima li istine u tim turskim najavama.

'Ne znam o tome apsolutno ništa, tako da ne mogu ništa ni komentirati. Istina, uvijek godi kada te se netko zanima za tebe', kratko i jasno poručio je Kramarić za tportal.hr, demantiravši te napise.

Što je i razumljivo jer Kramarić se odlično snašao u Njemačkoj, a za svoju je momčad u 24 kola zabio osam pute te upisao sedam asistencija. Iako smo sigurni da bi taj učinak bio i bolji da Andreja već dulje vrijeme ne muči bol u peti, pa mu je trener jedno vrijeme dozirao minutažu.